01 Specialtvätt

Tasopesu

Vi utför specialtvätt åt industrin, lantbruk och privatpersoner.

Läs mer »

02 Monterings-/
installationstjänster

Kumimaton asennus

Vi utför olika typer av monterings-/installationsarbeten åt industri och lantgårdar, bland annat ladugårdsinredningar och olika typer av utrustning.

Läs mer »

Tjänster inom specialtvätt och montering/installation i Österbotten

Pohjanmaan Erikoispalvelut Oy erbjuder ett stort antal tjänster inom specialtvätt, montering/installation och plastsvetsning i Österbotten. Vår verksamhet är inriktad främst specialtvätt på platser som kräver specialkunskaper. Vi finns i Esse och arbetar inom hela Österbotten. Vi utför bland annat ladugårdstvätt, fasadtvätt samt krävande tvätt inom industrin. Specialtvätt kräver kunnig personal samt de bästa maskinerna och rengöringsmedlen. Vi använder effektiva maskiner som rengör även ingrodd smuts på besvärliga ställen. Vi utför även kalkning för desinficering av t.ex. ladugårdar. Läs mer om våra tvättjänster.

Monterings- och installationstjänster

Vi erbjuder mångsidiga monteringstjänster för bland annat ladugårdar och industrin. Vi installera allt från maskiner till inredningar.

Kontakt och offertförfrågan till Pohjanmaan Erikoispalvelut

Fråga mer om våra specialtvätt-, monterings/installations- och plastsvetsningstjänster eller lämna en offertförfrågan genom att ringa oss eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Share