Pihapuiden kaato Vaasassa ja koko Pohjanmaan alueella

Ota yhteyttä

Pohjanmaan Erikoispalvelut Oy toteuttaa eri kokoisten pihapuiden kaadot luotettavasti ja turvallisesti. Suoritamme puunkaadot Vaasassa sekä laajemmin koko Pohjanmaan alueella ympäri vuoden – myös talvisin! Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme valmistaa kaadetusta puusta polttopuita tai hävittää kaadetun puuaineksen asiakkaan puolesta. Puunkaadot hinnoitellaan tarjouksen mukaan.

Puun suorakaato

Puun suorakaato on yksinkertainen ja yleinen puunkaatomenetelmä, jossa sopivassa tilassa puu kaatuu juuri sinne, mihin on tarkoitettu. Jos puunkaato ei onnistu suorakaatona, sovellamme toista puunkaatotekniikkaa, kuten esimerkiksi kiipeilytekniikkaa.

Kiipeilykaadot

Suoritamme puunkaadot tarvittaessa kiipeilytekniikkaa käyttäen, kun esimerkiksi puun oksat ulottuvat rakennuksen katon ylle, ympäristössä on muita suojeltavia istutuksia tai tila puun ympärillä on ahdas. Kiipeilykaadossa karsitaan ensimmäiseksi puun oksat, seuraavaksi kaadetaan latva ja vasta lopuksi kaadetaan puun runko.

Ongelmapuiden kaato

Toteutamme myös ongelmapuiden kaadot harkitusti ja turvallisesti. Ongelmapuita ovat erityisesti lahot tai ylisuuret puut. Joskus puu on myös kasvanut liian lähelle sähkölinjaa tai autotietä, jolloin kaato täytyy toteuttaa hallitusti ja ammattitaidolla. Hoidamme ongelmapuiden kaadot ahtaissakin paikoissa sekä ympäristöä vahingoittamatta.

Raivaustöitä

Meiltä löytyy myös apu erilaisiin raivaustöihin esimerkiksi myrskyn kaadettua puita.

Pohjanmaan Erikoispalvelut Oy

Storgjutovägen 265

  68810 Ytteresse

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Yhteydenottokuvake

Soita ja pyydä tarjous pihapuiden kaadosta Vaasassa tai muualla Pohjanmaalla!

Yhteystiedot