Erikoispesut Pohjanmaalla

Teemme erilaisten suurten ja haastavien kohteiden erikoispesut Pohjanmaalla Ähtävästä käsin. Kuljetamme mukanamme kaikki tarvittavat laitteet. Tarvittaessa tilaamme yhteistyökumppaneiltamme nostolavapalveluja, jotta yllämme korkeimpiinkin kohteisiin, kuten rakennusten julkisivuille ja katoille. Käytämme erikoispesuissa korkeaa painetta ja korkeita lämpötiloja, jotta saavuttaisimme parhaan mahdollisen pesutuloksen. Laadun varmistamiseksi käytämme uusinta teknologiaa, kuten kameroita.

Korkeapainepesu

Korkeapainepesu saa lian liikkeelle, vaikka se olisi ehtinyt olla paikallaan jo jonkun aikaa. Käytössämme on kaksi korkeapesulaitetta, suurempi pesuri Dynajet 500th ja pienempi Kränzle 1165. Dynajet on dieselillä käyvä laite, joka syöksee vettä jopa 30 litraa minuutissa, ja sen paineistus voi nousta jopa 500 baariin. Dynajet tarvitsee ainoastaan vedensyötön, ja pesu voi alkaa! Kränzlen laite taas toimii sähköllä ja syöksee vettä 19 litraa minuutissa, ja sen työpaineet nousevat jopa 160 baariin. Korkeapainepesu sopii esimerkiksi kattojen pesuun, teollisuuden kohteiden pesuun sekä navettojen, sikaloiden ja kanaloiden pesuun. Korkeapainepesuri ei sovellu puuseinien pesuun.

Asiakkaan luo tuleva pesupalvelu

Pohjanmaan Erikoispalvelut tulee asiakkaiden luo Pohjanmaalla. Kuljetamme mukanamme tarvittavat kemikaalit ja kaikki tarvitsemamme laitteet, kuten esimerkiksi korkeapainepesurit . Olemme kokonaisvaltainen pesupalvelu, ja tuomme mukanamme myös kaikki laadukkaimmat puhdistuksessa käytettävät tuotteet ja kemikaalit. Käytämme pääsääntöisesti kotimaisen Finn-Eloxin tuotteita. Kaikkien puhdistusaineiden käyttö on turvallista osaavissa ja ammattitaitoisissa käsissä!

Maatalouden pesut

Pesemme huolellisesti erilaiset maatalouden kohteet, kuten navetat, sikalat, kanalat ja vaikka viljasiilot lattiasta kattoon. Teemme maatalouden pesujen yhteydessä myös loppudesinfioinnin. Meiltä saat tehokkaat välineet perusteellisiin saneerauspesuihin ja desinfiointeihin esimerkiksi tapauksissa, joissa tuotantoeläinten tiloihin on päässyt pesiytymään joku tauti. Kalustoomme kuuluu myös kalkituskone, jolla saadaan valmistettua kalkkiseosta, jonka pH-arvo on 14. Kalkkiseos tappaa takuuvarmasti kaikki bakteerit ja toimii yhtä hyvin kuin desinfiointiaineet. Teemme erilaiset maatalouden pesut myös korkeapainepesuria käyttäen. Saneerauspesut teemme ETT:n asiantuntijoiden ohjeiden mukaan.

Tilaa tarvitsemasi erikoispesut Pohjanmaan Erikoispalveluilta

Voit kysyä lisää erikoispesuihin liittyvistä palveluistamme tai jättää tarjouspyynnön soittamalla tai lähettämällä meille viestin yhteydenottolomakkeella.

Suosittele meitä